Hírek

A gyermekklinikán jótékonykodott a Fradi szegedi játékosa

A szegedi gyermekklinikát gyógyuló kis betegeknek vitt ajándékcsomagot a Ferencváros Szegedről indult védője, Batik Bence.
A Ferencváros által szervezett jótékonysági program részeként a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján fekvő gyermekeknek adott át ajándékcsomagot a zöld-fehér klub városunkból indult futballistája, Batik Bence. A Fradi hetese csapattársával, Julian Koch-al közösen adta át a klub által kor, és nem szerint összeállított, ereklyékből álló csomagokat.
Mosolyt csaltak a kis betegek arcára. Fotó: fradi.hu
Mosolyt csaltak a kis betegek arcára. Fotó: fradi.hu

– Számunkra is nagy élmény volt, hiszen olyan gyereket ajándékoztunk meg, akik hatalmas küzdelmet vívnak, van, aki fél évig is bent fekszik a kórházban. Remélem, mosolyt tudtunk csalni az arcukra a látogatásunkkal – mondta megkeresésünkre Batik Bence. Hozzátette, a Fradi összesen négy kórházat látogatott meg a Mikulás előtti napokban, és a klub tervei szerint 2018-ban rendeznek egy olyan bált, amelyen szintén a beteg gyermekek felépüléséért fognak gyűjtést szervezni.

A szegedi futballista Instagramján is posztolt a jótékony akció kapcsán. További képeket a Ferencváros Facebook-oldalára feltöltött albumban talál!